Se alle programmer

Kongsvik videregående

Sesongen er ferdig vist.

Føler seg uthengt i TVNorge-program – igjen

Publisert:
Kine Flatland (16) fra dokusåpen Kongsvik videregående anklager kanalen for bevisst å ha fremstilt henne feil i serien. Flatland vurderer nå rettslige krav mot kanalen.

—TVNorge fremstiller meg som sykt bitch som backstabber folk i ryggen og baksnakker og sånn. Det er så sykt epic fail, og jeg krever erstatning fra TVNorge for æreskrenkelse, sier Flatland.

De skarpe beskyldningene kommer i forbindelse med premieren på TVNorge-serien Kongsvik videregående, som følger elever og lærere i dagliglivet på en videregående skole i Oslo. Kine Flatland er en sentral person i serien, og figurerte også i TVNorges forrige dokusåpe, Kongsvik ungdomsskole, da som 10. klasse-elev. Etter endt innspilling av begge dokumentarseriene har hun reagert på hvordan kanalen har klippet programmene.

— Mye juks på TV
— Det som mange ikke skjønner er at det er sykt mye juks når man lager TV. For eksempel står jeg og sier ting på skjermen som jeg er helt sikker på at jeg aldri har sagt, så det må de ha jukset med når de klippet det. Man må huske på at det alltid er minst to sider av samme sak, så hvis jeg sier at for eksempel noen er sykt taper, så er det kanskje en annen side av den saken, sier Flatland.

Hun mener at TVNorge har brutt en avtale som var avgjørende for at hun skulle godta medvirkning i den nye serien. Hun mener også at kanalen feilaktig har fremstilt henne som en manipulerende, selvsentrert og uintelligent fjortis-babe.

— For at jeg skulle være med i den nye serien så lovet kanalen at de skulle fremstille meg som jeg virkelig er; flink på skolen, sykt populær og en dødsgod venn. I stedet så får de meg til å virke skikkelig dum og bitch. Men hallo, når man kan såpass mye om TV som meg skjønner man jo at hvis man bare jukser med klippen så kan man få selv Alfred Einstein til å virke helt blond. Jeg hever meg over det. Care, liksom. Men jeg kommer til å saksøke dem likevel, sier Flatland.

—Klar som et brød
Kine Flatland vil nå kontakte advokat for å vurdere den rettslige prosessen videre.

— Jeg har ennå ikke kontaktet ham, men jeg vet jo godt hvilken advokat jeg vil skal representere meg. Han har god erfaring med æreskrenkelser og jeg vet at han kommer til å ta saken min på alvor, sier Flatland, men nekter å utbrodere videre, før hun fortsetter:

– Hvis det er rettssak de vil ha så skal de få det. Jeg er klar som et brød, for å si det minst. De må lære seg at de ikke kan komme med æreskrenkelser på den måten. Og uansett så kommer jeg til å fortelle masse hemmeligheter om de på bloggen min. Den heter kineflatland.blogg.no og er dødsbra og alle burde lese den, sier Flatland.

— Forresten så håper jeg alle ser på programmet. Det har premiere på TVNorge søndag 10. mars klokka 21.30, avslutter Flatland.

TVNorge har foreløpig ingen kommentarer til beskyldningene.