Se alle programmer
  • Ullared

  • Cougar Town

  • Friends

  • Friends

  • Two and a Half Men

Se hele tv-guiden

I kveld med YLVIS

Sesongen er ferdig vist

Ny videopremiere fra Ylvis

Publisert:
Det er duket for en ny musikkvideo fra Ylvis-brødrene. Handling og innhold ble til etter et enkelt spørsmål fra en seer.

Det er duket for en ny musikkvideo fra Ylvis-brødrene. Handling og innhold ble til etter et enkelt spørsmål fra en seer.


– Vi fikk inn et seerspørsmål der vi ble spurt om hva vi gjør når vi ikke er på TV. Svaret på det syns vi krevde en slags musikalsk reportasje, og det er utgangspunktet for videoen som har premiere tirsdag kveld, sier Bård Ylvisåker.


Denne gangen blir det også plass til sidekick-kongen Calle Hellevang-Larsen i videoen, som utspiller seg et sted langt hjemmefra.


– Den handler om et sted vi drar til for å lade batteriene utenom sesongen. Et sted hvor vi virkelig kan være oss selv og bare slappe helt av. Det kan jo virkelig bli hektisk hjemme til tider, sier Bård Ylvisåker.


Skyhøye forventninger foran tirsdagens verdenspremiere
Den siste tidene har Ylvis’ videoer gått sin seiersgang over hele verden, og låta The Fox (What Does the Fox Say?) ligger i toppsjiktet på hitlister i en rekke land. Bård og Vegard har fått eksponering i utallige medier, men de er forsiktige med å spå suksess for den nye videoen.


– Vi har ingen kommersielle forhåpninger i det hele tatt. Dette dreier seg om å opplyse og svare skikkelig på spørsmålene vi får inn. Vi kan ikke lage Stonehenge hver gang. Den har over 10 millioner treff nå, og det kommer neppe denne til å få, sier Bård Ylvisåker.

Den nye sangen er skrevet av brødrene sammen med Christian Løchstøer, den er produsert av Lars Bleiklie Devik og Ole Martin Hafsmo har regi. Videoen ble spilt inn før sommeren og den inneholder både sydlandske rytmer og kjøring i en pick up.


Hos TVNorge er forventningene uspiselige.
– Vi er blitt svært godt vant, har smurt maskineriet og er klare for 150 millioner nye treff på YouTube. Tirsdagens sending på TVNorge bør runde en syv-åtte millioner i seertall, sier programdirektør Eivind Landsverk i TVNorge og SBS Discovery.