Se alle programmer

Åndenes makt

Kontakt Åndenes makt

Publisert:
Åndenes makt er klare for nye oppdrag. Er du utsatt for uforklarlige hendelser? Da kan du kontakte oss.

Er du blant de mange som stadig opplever ting  det er vanskelig å finne en naturlig forklaring på? Merkelige hendelser som egentlig ikke skulle kunne skje, og som du opplever som forstyrrende og kanskje skremmende?

Kan det også tenkes at disse forholdene påvirker livskvaliteten din? At du har problemer med søvn, hodepine, konsentrasjon, at du føler deg tappet for energi?

Da kan vi kanskje hjelpe. Vi har solid erfaring med å fjerne de energiene som forårsaker disse fenomenene. Vi har avtale med de beste klarsynte i landet, som ellers ikke påtar seg slike oppdrag.

Om du bor i blokk, rekkehus eller enebolig spiller ingen rolle. Det viser seg at slike fenomener oppstår uansett boligtype eller byggeår for den saks skyld. Kanskje er det på arbeidsplassen eller i fritidsboligen din at du har disse opplevelsene.

Eller kjenner du til andre steder som du vet at det foregår merkelige saker, og som Åndenes makt bør besøke.

Og bare så det er sagt. Alle de vi har besøkt har vært redde for at vi ikke skal finne noe som helst, og at de derfor framstår som rare. Men vi kjenner alle symptomene, og kan raskt slå fast hvorvidt sammenhengen kan ha en rasjonell og naturlig forklaring, eller om dette er en sak for teamet i Åndenes makt. Derfor har vi ennå til gode å ikke finne det de klarsynte forklarer som åndelige energier, og som når de er fjernet, gir en merkbar endring.

Fyll ut skjemaet under, så kontakter vi deg dersom du er aktuell for programmet.

Hilsen oss i Åndenes makt